hu en de ro

Prüf- und Montagegeräte für Bahnfahrzeuge

Vasúti kerék lesajtoló berendezés_


A berendezés vasúti kerekek lesajtolására alkalmas. A kerékpár kiszolgáló kocsira való felhelyezése után a gép fél-automata üzemmódban először az egyik, majd a tengely átfordítása után a másik kerék lesajtolását tudja elvégezni. A különböző méretű tengelyek, kerekek sajtolására magas szilárdságú sajtolócsöveket kell alkalmazni.

Lesajtoló erő: 400kN

Vasúti kerék lesajtoló berendezése_


Vasúti kerékpár felsajtoló berendezés_


 

A berendezés vasúti kerékpárok automata felsajtolását végzi a vonatkozó előírásoknak megfelelően. A gép az előírt út-erő diagramot és a tengelytávot jegyzőkönyvezi.

 

Funkciók:

• Felsajtolás: tengely és kerekek behelyezése után automata átmérőmérés, felsajtolás, tengelytáv beállítás, jegyzőkönyvezés

• Lesajtolás: a felsajtolás megfelelőségének ellenőrzésére

Felsajtolási erő: 2000kN

Lesajtolási erő: 1000kN

Vasúti kerékpár felsajtoló berendezése_


Forgóváz terhelő_


Hidraulikus lengéscsillapító próbapad_


Pneumatikus mérőasztal1_


Vonatfék-berendezések pneumatikus elemeinek számítógépes mérésére és jegyzőkönyvezésére szolgáló mérőpad. Két mérőhelyen 15 különböző egység mérése lehetséges a megfelelő felfogó készülékek segítségével.

Rugómérő berendezés_


Mérőberendezés a forgózsámoly Y25 spirálrugó erőméréséhez. A mérésről mérési jegyzőkönyvet készít, és ethernet porton keresztül kiépíthető kapcsolat a vállalat számítógépes rendszerével.

Nyomóerő: 10T

Rugó átmérő: 100-300mm.