logo

A Barabás Mérnökiroda Kft. a Bucher Hydraulics cégcsoport magyarországi képviselője.
 

A Bucher Hydraulics innovatív megoldásai a hidraulikus hajtás- és vezérléstechnikában világszínvonalat képviselnek. A Bucher Hydraulics minden fejlesztése az alkalmazási követelményekre fókuszált és ezért vevőspecifikus komponenseket, részegységeket és rendszereket kínál.
 

A cég termékei közül kiemelendőek a belsőfogazású fogaskerékszivattyúk és a mobil hidraulikus alkalmazásokhoz kifejleszett elemek. Előbbiek legfontosabb előnye, hogy alacsony zajszint mellett lüktetésmentes energiát adnak le. A mobil hidraulika elemeink elsősorban a mezőgazdaságban elterjedtek, de egyszerű beszerelhetőségűk és széles választékuk miatt az iparban is megtalálhatóak.


Honlap: Bucher Hydraulics GmbH

photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
logo

Az ISO cég hidraulikus és elektronikus gépipari termékeket tervez, fejleszt és gyárt teljesen az ügyfél igényeihez igazítva, mely a magas szintű megbízhatóságot biztosítja.
 

A hidraulika szinte egészét lefedik a cég termékei, mint például szelepek, szűrők, minitápegységek, visszacsapószelepek, töltőszelepek és különféle elektronikák. E termékek közül kiemelendőek a töltő-, más néven utánszívó-, szelepek, melyek kevés cég gyártmányai között találhatók meg.
 

Honlap: ISO srl

photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Minden általunk forgalmazott termék megfelel az ISO:9001 minőségbiztosítási szabvány előírásainak. Nagyobb tételben történő vásárlás esetén árkedvezményt biztosítunk. Minden általunk forgalmazott termékekhez teljes körű szaktanácsadással állunk partnereink rendelkezésére.
 

Az európai uniós normáknak megfelelően a szerződésekből és megrendelésekből eredő teljesítéseket cégünk euróban is tudja számlázni.